WEBSHOP

Kućanski tekstil

Uređenje poslovnog prostora, apartmana, kućanstva ili ureda, strast je mnogih ljubitelja i vlasnika interijera. Odjel kućanskog tekstila vrlo je važan segment veleprodajnih centara Tkestilprometa koji već godinama opskrbljuje najveće iznajmljivače apartmana i ostalih turističkih jedinica diljem Jadrana, ali i drugih Hrvatskih turističkih središta.

Vlastita modna marka Tekstilprometa - DOMO ima značajan udio na tržištu, dok je ponuda bijelog kućanskog tekstila ove marke poznata po opremanju domova i apartmana od 1969. godine.

Dugogodišnji poslovni partneri omogućuju nam kontinuiranu proizvodnju i distribuciju proizvoda visoke kvalitete te širokog cjenovnog ranga koji snabdjevaju luksuzne hotele, ali i manje privatne jedinice kao što su obrti i udruge.

Kućanski tekstil sastoji se od baznog asortimana i polugodišnjih te promptnih kolekcija usklađene s trenutnim preferencijama kupaca. Stoga su veleprodajni centri mjesto okupljanja dugogodišnjih i novih kupaca nekoliko puta godišnje.

Zbog velikog zanimanja za proizvode za opremanje doma, naš kućanski asortiman stalno raste i prilagođava se vašim potrebama.

Opremite vrtić šarenim i veselim dječjim posteljinama iz naše ponude. Uz igru, popodnevni odmor za čas će postati najdraži dio dana vaših mališana.

  • posteljni program - posteljine, plahte, prekrivači, deke, popluni, štep-deke, jastuci
  • stolni program - stolnjaci, nadstolnjaci, kuhinjske krpe, pregače, sjedalice, PVC stolnjaci u metraži
  • kupaonski program - ručnici, ogrtači, kupaonske garniture
  • tepisi, zavjese u metraži i gotove
  • Ponosni smo na vlastitu robnu marku DOMO
 

Jeste li znali?

Tajna kvalitete Falkeovih proizvoda je da se uvijek dovršavaju ručno, bez pomoći strojeva.