WEBSHOP

O nama

Niti koje nas povezuju

Predanost - Težimo vrhunskoj kvaliteti
Povezanost - Svih dijelova u cjelinu
Odgovornost - Briga za dobrobit društva

Misija i vizija

Još kvalitetnije. Još pristupačnije. Uvijek u trendu.

Širimo i oblikujemo ponudu u skladu sa željama modernog kupca. Čvrsto vjerujemo da zaslužujete kvalitetu i pravu vrijednost za novac i upravo to vam želimo pružiti.

Uložili smo mnogo truda i ljubavi da bi postali ono što smo danas i mogli vam u svakom trenutku ponuditi barem malo više no što očekujete. Istim žarom nastavljamo dalje, radosni što nam već više od 70 godina poklanjate povjerenje.

Najveći distributer tekstila u Hrvatskoj i regiji

S vama smo već više od 70 godina, ali nismo usporili. Svakog dana se izgrađujemo iznova. Prilagođavamo se i poboljšavamo, jer se i vaš život neprestano mijenja i iznova gradi.

Ono što se nikada ne mijenja su udobnost, kvaliteta i ljepota svakog odjevnog predmeta koji vam želimo ponuditi.

Čvrsto vjerujemo da zaslužujete najbolje. Ulažemo poseban trud kako biste, bez obzira na spol, dob i stil odijevanja, kod nas uvijek pronašli točno ono što tražite.

Robne marke koje smo uvrstili u ponudu imaju izvrstan omjer cijene i kvalitete pa ćete za svoj novac uvijek dobiti više. Važno nam je da nakon svakog posjeta našim trgovinama krenete kući s osmijehom na licu i da nam se poželite vratiti.

Nosimo više od odjeće

Odijevanjem pokazujemo svoj pogled na život, svoje stavove i vjerovanja. Svoju filozofiju, strasti i vještine. Zato nam je glavni cilj od početka bio stvaranje ponude u kojoj ćete s lakoćom izabrati savršeni komad odjeće za sebe.

Kod nas ćete pronaći mnoge svjetski poznate marke, poput Skiny, camel active, Gerry Weber, Basler, Betty Barclay, Taifun, Tosca Blu, Triumph i Navigare.

Potičemo i hrvatsku proizvodnju kvalitetne odjeće, poput omiške tvornice Galeb, omiljene među kupcima svih uzrasta.

Jeste li znali?

Naf Naf je dobio ime po najmarljivijem od tri praščića iz poznate priče.